Werkmethode

Doelstelling

Het is een doel op zich om therapie laagdrempelig te laten zijn, door mijn cliënten ‘een gevoel van welkom zijn’, te geven. Aandacht en persoonlijke belangstelling, rust en tijd zijn daarbij onmisbare elementen. Het is een voorwaarde om je veilig en vrij te voelen.
Voor iedereen is het een moedige stap in een gewenste richting.

Psycho / Hypnotherapie is een effectief hulpmiddel gebleken met blijvende resultaten. U kunt daarbij denken aan vaardigheden aanleren, inzichtelijk maken en belemmeringen aanpakken zodat de kwaliteit van uw leven verbetert.
Lichaam en geest zijn een onlosmakelijke eenheid, dat wil zeggen dat de weerklank van het lichaam inwerkt op de geest en andersom.

 

Het is een uiting van kracht om te werken aan jezelf en ik heb respect voor ieder die begeleiding wil bij het verkrijgen van meer harmonie en levensgeluk.
De klachten zijn heel divers en de oorzaak is niet altijd voor de hand liggend, maar met de motivatie van jou als client gaan we op een bij jou passende manier, samen aan de slag.

Het oplossen van klachten als depressie, burn-out, nervositeit, angst, onzekerheidsgevoelens, fobieën, schuld en minderwaardigheidsgevoelens, slaapproblemen, paniekaanvallen, agressie, verslaving, piekeren, doemdenken, zelfvertrouwen, dwanghandelingen, eetproblemen, conflicten, vermoeidheid, woedeaanvallen, enz. 

Het verwerken van trauma’s en emotionele gebeurtenissen.

Omgaan met partnerrelaties of op persoonlijk, familie of werk gebied.

Het bevorderen van individueel geluk door inzicht in eigen keuzes, wensen en verlangens. Het aanleren jezelf te zien als een waardevol persoon, door te werken aan, zelfwaardering, assertiviteit, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, communicatievormen, concentratie, creativiteit, emotionele weerbaarheid, persoonlijke kwaliteiten en verborgen talenten.

De investering in jezelf is altijd de moeite waard en vaak van blijvende aard.
Onze inzet om samen te werken resulteert niet zelden in een kortdurende periode vol van nieuwe ervaringen en inzichten, waardoor je jezelf kunt ontdekken, inzichten helder hebt en je in staat stellen om je leven te leiden zoals je dat wilt. Met al je talenten en vaardigheden.
Het vermogen en de veerkracht van mensen om hun weerstanden te overwinnen, verbaasd me iedere keer weer! Werken aan jezelf is een waardevol en ook een mooi proces.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over mijn mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

4 + 14 =

Annette Vijverberg

Mijn diensten

Individuele sessies

Relatietherapie

Begeleiding & re-integratie

Lezingen & Workshops