Individuele sessies

Je probleem aanpakken

Werken aan de kwaliteit van leven is een proces die individueel heel divers is. Afgestemd op de hulpvraag wordt er gewerkt met methodes die bij jou als persoon en bij je hulpvraag passen. Motivatie om te werken is het gereedschap wat ik nodig heb om je te begeleiden. Je probleem aanpakken geeft je houvast in je leven en is een uiting van kracht.

Werken aan jezelf

Werken aan jezelf is een mooi en intensief proces. Afgestemd op je hulpvraag wordt er een methode ingezet om je te begeleiden naar je gewenste doel. Naast de sessies zijn er thuisopdrachten. De boeken voor de leesopdrachten, worden ter beschikking gesteld. Het bevordert de sessies en het bespaart tijd. Naast de sessies kan je contact opnemen per mail of App als dat wenselijk is. Ik begeleid je op een weg naar een betere kwaliteit van leven en zet me daar volledig voor in. 

Hoe ik te werk ga

Tijdens de eerste afspraak wordt er 1,5 uur gewerkt aan de introductie en het inzichtelijk maken van je hulpvraag, behoeften en wensen. Als je besluit dat je terug wilt komen dan krijg je een intake-formulier mee. Deze beantwoord je per mail en 2 dagen voor de eerstvolgende sessie. Het behandelplan en de intensiteit van de therapie wordt geheel in overleg op je afgestemd.  

Vrijblijvend informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over mijn mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Annette Vijverberg

Mijn diensten

Individuele sessies

Relatietherapie

Begeleiding & re-integratie

Lezingen & Workshops