Relatietherapie

De kracht van liefde

Geen macht ter wereld is groter dan de liefde. Liefde is een sterk gevoel, die het gezond verstand vaak te boven gaat. Het is een drijfveer voor gedrag. Als je verbondenheid met een geliefde dreigt te verliezen is een relatietherapie een hulpmiddel om jullie relatie, inzichtelijk te maken en handvatten aan te reiken om met hernieuwde kracht samen door te kunnen gaan.

Emotionally Focused Therapy

Met als leidraad de Emotionally Focused Therapy gaan we samen werken op een weg naar veilige verbondenheid. Gissen, missen en onduidelijkheid drijft partners uit elkaar, en is een bron van misverstanden en onveilige gevoelens. Het gaat hier zowel om bewuste als onbewuste gevoelens. Het inzichtelijk maken van emotionele gevoelens en gedragingen brengt opnieuw begrip en veiligheid binnen de relatie. Dat is een basis om weer oog en oor te krijgen voor je partner en elkaar opnieuw te ontdekken en vast te houden.

Hoe ik te werk ga

De eerste sessie is samen met je partner en gaan we de problematiek inzichtelijker maken en het doel helder door de wensen kenbaar te maken. De volgende sessie is met de partners ieder afzonderlijk. Daarna zijn de sessies weer samen en wordt er afgestemd op de behoefte van de jullie relatie. Er zijn thuisopdrachten en handvatten die geheel zijn afgestemd op jullie relatie. Deze opdrachten en handvatten kunnen verschillen van de gebruikelijke procedure, en worden in overleg en in het belang van jullie behoeften gegeven.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over mijn mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Annette Vijverberg

Mijn diensten

Individuele sessies

Relatietherapie

Begeleiding & re-integratie

Lezingen & Workshops