Winkel

Boeken

In de afgelopen jaren heb ik een aantal boeken geschreven die hieronder te vinden zijn. Klik op het boek voor meer informatie.

Je leven in eigen beheer

In de golfbewegingen van het leven zoekt iedereen een weg die de kwaliteit van leven verbetert. Je leven in eigen beheer is een uniek boek die je stap voor stap begeleidt op een weg naar zelfwaardering. Dit vormt de basis voor het gevoel, dat je het vermogen hebt het leven aan te kunnen en het besef dat je recht hebt op geluk en daar van mag genieten. Want ….je bent wie je gelooft dat je bent!

17.50

1-2 werkdagen
Gratis verzending

Handboek voor vriendschap

Een mens is een sociaal wezen. Dat wil zeggen dat je niet kunt leven zonder het contact met andere mensen. Het is een verrijking in je leven. In ‘Het handboek voor vriendschap’ vindt je een uitleg en een wegwijzer, die je in staat stellen een vriendschap aan te gaan, te onderhouden en bestaande vriendschappen te evalueren. Als je kiest voor een vriendschappelijk leven is bewustwording en inzicht het gereedschap dat je nodig hebt om je netwerk onder de loep te nemen.

17.50

1-2 werkdagen
Gratis verzending

Hoera, ik ben een mens

Binnen de opvoeding worden sociale vaardigheden aangeleerd. Van daar vorm je je gedrag en zelfbeeld. Het (her)ontdekken van je aangeboren eigenschappen en talenten opent nieuwe deuren. Je kunt jezelf alles afleren en aanleren. In het boek ‘Hoera ik ben een mens’, neem ik je mee in een reis vanaf je geboorte tot in het heden, waarin we de cultuur gestuurde sociale vaardigheden tegen de individuele eigenschappen afzetten. Los van je geslacht ben je in de eerste plaats mens!

17.50

1-2 werkdagen
Gratis verzending

Puinruimen hoort bij een relatie

Een partner kiezen met wie je je leven deelt is een stap met verstrekkende gevolgen. Twee mensen met een eigen identiteit hebben in een relatie ook een leven samen. In de turbulentie van een partnerrelatie gaat het weleens grondig mis. Meningsverschillen, misverstanden en onbegrip zijn in iedere relatie normale verschijnselen. In het boek ‘Puinruimen hoort bij een relatie’, ligt de nadruk op de communicatie die van belang is om puin te ruimen, te praten en luisteren zodat je weet van elkaar waar je mee bezig bent. De eerste vorm van ontrouw is niet meer praten met elkaar!

17.50

1-2 werkdagen
Gratis verzending

Hoofdzaken

Nadenken is een hoofdzaak. We beginnen er mee zodra we wakker worden. Denken is een menselijk vermogen die ons onderscheid van de dieren. We denken verschillend en er bestaan hinderlijk denkfouten. In het boek ‘Hoofdzaken’, wordt je gestimuleerd na te denken over je gedachten. Vaak denk je onbewust omdat het een gewoontepatroon is geworden. Als je gaat piekeren, tobben en vasthouden aan beperkende overtuigingen heeft dat effect op je je gevoel en gedrag. Kijk uit met wat je denkt… voor je t weet is het je waarheid!

17.50

1-2 werkdagen
Gratis verzending

Boos de Baas

Goed gebruikte boosheid is op een duidelijke, heldere en krachtige manier uiting geven aan je grenzen en je doelen bereiken. Je laat zien en horen wie je bent en waar je voor staat, zonder dat het ten koste gaat van jezelf en anderen. Boosheid uiten is in het belang van je gezondheid. Boosheid afwijzen is een bron van ellende die helaas veel voorkomt om ruzie te vermijden. In het boek Boos de Baas wil ik jou, als lezer, uitdagen en begeleiden om respectvol met boosheid om te gaan en gebruiken waarvoor het bedoeld is! Omgaan met boosheid kun je leren! ‘Als je goed met boosheid omgaat heb je nooit meer ruzie!’  Want…ruzie is uit de hand gelopen boosheid!

17.50

1-2 werkdagen
Gratis verzending